MAI MULTE DESPRE NOI

Drumul spre fericire este scurt, veniti la Opium, luati loc la una dintre mesele noastre, fie in interior pentru a savura din atmosfera intima si lumina ambientala, sau la terasa pentru a gusta din plin razele de soare, si bucurati-va de ospitalitatea noastra calda si primitoare, alaturi de o experienta gastronomica speciala, deoarece fericirea consta in lucrurile marunte. Indiferent daca veniti sa savurati o cafea, sau sa luati pranzul in graba, Opium transforma orice iesire intr-un adevarat eveniment.

Povestea noastra

Istoria Opium a inceput in 2006, din dorinta de a crea un loc confortabil si primitor, un loc in care sa te simti ca acasa, ideea de baza fiind crearea unui ambient placut, fara a avea un public tinta, din contra adresandu-ne tuturor generatiilor. Astfel, oricine calca pragul nostru sa se simta in largul sau, sa il perceapa ca fiind familiar. Si pentru ca nu ne place monotonia ne-am propus sa aducem mai multa culoare in vietiile noastre prin organizarea de evenimente tematice, cum ar fi: muzica live, seri dansante, show-uri culinare, cine romantice si multe altele.

Despre noi

Opium este o versiune rafinata si inventiva a unui bistrou, in timp ce este ferm inradacinat in confortul bucatariilor clasice si bauturilor racoritoare, vine si cu preparate noi, personalizate si incredibil de savuroase. Farmecul modern-urban al lui Opium imbratiseaza ingredientele locale si cele de sezon, inspirandu-le cu pasiunea si creativitatea bucatarului, producand ocazia alimentelor si bauturilor sa se ridice la un nou nivel.

Viziunea noastra

Pentru noi, mancarea este fericire, divertisment, aventura, educatie, placere si iubire. Asteptam cu nerabdare sa impartasim aceasta viziune cu oricine vine pe la noi. In bucataria noastra se pune accent pe tehnici de gatit care pastreaza integritatea si savoarea materiei prime folosite cat si pe optimizarea valorilor nutritive ale bucatelor finale. Rezultatul fiind o bucatarie contemporana care sustine o viata sanatoasa si plina de arome.

Echipa

Echipa Opium inseamna mai mult decat o simpla relatie de colegialitate, noi suntem o familie! O familie formata din oameni tineri, energici si plini de viata. Pasiunea, dedicatia si dinamica intregii echipe sunt elemente ce definesc colectivul Opium. Iar rezultatul muncii noastre se regaseste in experienta calda si prietenoasa dar si in bucataria inspirata, lucruri care hranesc in acelasi timp si trupul si sufletul.